Honden

Beschrijving van hondHond alleen laten thuis

We hebben het tegenwoordig steeds drukker en willen steeds vaker op pad. Dit is leuk voor ons, maar kan minder leuk zijn voor je hond. Je hond kan namelijk helaas niet altijd mee op je avonturen buiten de deur. Door je hond vaker alleen te laten kan hij zich gaan vervelen. Dit kan probleemgedrag opleveren. Om dit probleemgedrag te voorkomen vraag jij je misschien af; hoe lang kan een hond alleen zijn?
  • Hond alleen laten We hebben het momenteel steeds drukker en willen steeds vaker op pad. Dit is leuk voor ons, maar kan minder leuk zijn voor je hond. Je hond kan namelijk helaas niet altijd mee op je avonturen buiten de deur. Door je hond vaker alleen te laten kan hij zich gaan vervelen. Dit kan probleemgedrag opleveren. Hierdoor kan je jezelf afvragen; hoe lang kan een hond alleen zijn?

Puppy blaft in bench

De hele dag is je lieve puppy druk in de weer met ontdekken en onderzoeken. De wereld is nieuw en spannend! Zo is het ook super spannend wanneer je pup zijn bench voor het eerst ziet. Deze bench is nog nieuw en eng. Wanneer je jouw trouwe viervoeter in de bench doet wordt er meteen geprotesteerd, je puppy blaft in de bench. Waarom doet je puppy dit? Maar belangrijker, hoe leer je dit af? Vind hier tips!
  • Puppy blaft in bench De hele dag is je lieve puppy druk in de weer met ontdekken en onderzoeken. De wereld is nieuw en spannend! Zo is het ook super spannend wanneer je pup zijn bench voor het eerst ziet. Deze bench is nog nieuw en eng. Wanneer je jouw hondenkind in de bench doet wordt er meteen geprotesteerd, je puppy blaft in de bench. Waarom doet je puppy dit? Maar belangrijker, hoe leer je dit af? Vind hier tips!

 

Blafbanden

We nemen vaak een puppy aan als levend alarm. Een behoorlijke waakhond blaft wanneer er een vreemdeling voor het huis staat. Maar wat nou als je trouwe viervoeter ongewenst blaft als je bijvoorbeeld aan het wandelen bent? Probeer dan eens een blafband. Er zijn vele beweegredenen waarom een hondeneigenaar besluit om een anti blafband te gebruiken. Er zijn verschillende types. Om het vriendelijk te houden voor je rakker, zijn er een aantal punten waar wij als hondeneigenaar rekening mee moeten houden.
  • Blafbanden Ben jij op zoek naar een levend alarm? Een behoorlijke hond blaft direct wanneer er een vreemdeling voor de deur staat. Maar wat nou als je pup ongewenst blaft als je bijvoorbeeld boodschappen bent doen? Denk dan eens aan een blafband. Er zijn veel motieven waarom een baas besluit om een blafband te gebruiken. Deze banden komen in verschillende vormen. Om het vriendelijk te houden voor je rakker, zijn er een aantal dingen waar wij als baasje aan moeten denken.

 

Kong voor je hond

Wil je bijtspeelgoed voor je hond? Neem dan eens een Kong. Met een Kong kan je jouw trouwe viervoeter urenlang plezier geven. Daarnaast werkt een Kong rustgevend en kalmerend. Ook draagt een Kong bij aan het gebit van je hond. Om van deze voordelen te genieten dien je de juiste maat Kong aan te schaffen. De vraag is dan; welke Kong voor welke hond?
  • Welke kong voor welke hond Wil je bijtspeelgoed voor je hond? Overweeg dan eens een Kong. Met een Kong verveelt je rakker zich nooit, daarnaast werkt het ook nog eens kalmerend en rustgevend. Ook zorgt het voor een uitstekend gebit. Je dient wel de juiste maat Kong te nemen voor deze voordelen. Je bent dan vast benieuwd naar het antwoord op de vraag; welke Kong voor welke hond?

 

Hond bijt in riem

Na een vermoeide dag werken neem je direct je pup even mee uit. Even de rust opzoeken met een wandeling. Jouw hond is super enthousiast om mee te gaan en bijt in de riem. Is dit de bedoeling? Je probeert je best te doen om hem zijn riem los te laten maar helaas... Je hond bijt in riem, maar waarom doet hij dit? Dit kan vele oorzaken hebben. Het kan aan het enthousiasme liggen of aan stress. Benieuwd waarom jouw hond dit doet? Klik dan op de onderstaande links!
  • Bijt je hond in zijn riem? Na een vermoeide dag werken neem je direct je pup even mee uit. Even de rust opzoeken met een wandeling. Jouw vriend heeft enorme zin om mee te gaan en bijt in de riem. Is dit de bedoeling? Je probeert je best te doen om hem te laten stoppen maar helaas... Je hond bijt in riem, maar hoezo doet hij dit? Dit kan aan verschillende factoren liggen. Het kan aan het enthousiasme liggen of aan stress. Benieuwd waarom jouw hond dit doet? De onderstaande links geven jou het antwoord